Log in
A+ A A-

Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων

Σειρά εργαστηρίων ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαϊα, πρόκειται να θέσει σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες ο ΟΑΕΔ.

Με στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο γίνεται περισσότερους ανέργους τα συγκεκριμένα Εργαστήρια Ενεργοποίησης - Κινητοποίησης Ανέργων θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στην Αττική και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στην Αχαϊα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του Οργανισμού που είναι εγγεγραμμένοι. Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής. Για την επιλογή των συμμετεχόντων στα Εργαστήρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να ενημερωθούν από το site του Οργανισμού (www.oaed.gr).