Log in
A+ A A-

Χωρίς προβλήματα οι παρελάσεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχαν μηχανοκίνητα τμήματα, αεροσκάφη και ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην εξέδρα των επισήμων δεν εμφανίστηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με το κοινό.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Γιάννης Μπουτάρης, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Φώτης Φωτίου.

Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, Αντώνη Σαουλίδη, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από το στέλεχος του κόμματος, Αλέξανδρο Κιτικίδη.

Το «παρών» έδωσε και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στον αντίποδα, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ δεν εμφανίστηκαν στην εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος, ενώπιον του Υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. Παρούσα ήταν και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

ΣΚΑΪ