Log in
A+ A A-

Έως σήμερα η ψηφοφορία για το European Best Destination 2016

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικτυακή ψηφοφορία για το European Best Destination 2016, τον καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό για το 2016.

Η Αθήνα εντάσσεται στην λίστα με τις υποψηφιότητες των ευρωπαϊκών προορισμών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο «European Best Destinations 2016. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται σήμερα ενώ οι νικητές αναμένεται να ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα.

Οι υποψήφιες πόλεις για το European Best Destinations 2016 είναι οι ακόλουθες: Βιέννη, Πράγα, Βαρκελώνη, Λευκωσία, Νόβι Σαντ, Εδιμβούργο, Μαδρίτη, Ζαντάρ, Βρυξέλλες, Παρίσι, Αζόρες, τη Ρώμη ,Φιλιππούπολη, Kotor, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Αθήνα, Λονδίνο, Μιλάνο, Νάντη.

Τον διαγωνισμό «European Best Destination» διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα του ευρωπαϊκού τουρισμού http://www.europeanbestdestinations.com/ το οποίο απαριθμεί περισσότερα από 355 μέλη – γραφεία τουρισμού και προωθεί τις ομορφιές της Ευρώπης σε ένα ευρύ κοινό – πάνω από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες – σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και σε επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού