Log in
A+ A A-

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου - Την Τετάρτη η κηδεία του (VIDEO)

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 3 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον επιχειρηματία και ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 89 ετών.

 

Από τις 08:00 το πρωί έως τις 13:30 οι φίλοι, οι συνεργάτες και ο απλός κόσμος θα μπορέσουν να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο, που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (10/6) και βύθισε σε πένθος τον αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο, τόσο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Μετά το λαϊκό προσκύνημα, στις 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο στο 1ο Νεκροταφείο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

Καθολική αναγνώριση για τον "κύριο Παύλο"

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής για να βυθίσει στο πένθος και την θλίψη τον Παναθηναϊκό. Για να τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα βίντεο. Ο λόγος για το αφιέρωμα σε όσα προσέφερε με σπάνιες εικόνες από τις καλύτερες στιγμές του.