Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του Νεότερου

Υπομονή μέχρι την ιατροδικαστική εξέταση για εξαγωγή συμπερασμάτων συνιστούν οι Αρχές του Κλίβελαντ, μετά την αποκάλυψη ότι στο δωμάτιο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο νεότερος γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης ο Νεότερος, βρέθηκαν σακουλάκια κοκαϊνης.

Η πληροφορία διέρρευσε αρχικά μέσω της ιστοσελίδας cleveland.com, ενώ επιβεβαιώθηκε και από ρεπορτάζ του τοπικού προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ABC.

Από το περιβάλλον του 34χρονου επιχειρηματία αναφέρεται πως δεν ήταν καν συστηματικός καπνιστής και αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή ότι ήταν χρήστης κοκαϊνης, η οποία, ως γνωστόν, μπορεί να επιφέρει ξαφνικό θάνατο από ανακοπή καρδιάς.  Αντίθετα, αφήνονται υπόνοιες πως ενδεχομένως τα σακουλάκια κοκαϊνης να τοποθετήθηκαν σκοπίμως, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το κατά πόσον ο "Σωκράτης Τζούνιορ" ήταν μόνος του στο δωμάτιο.  Άλλωστε, η εκτίμηση ήταν ότι ήταν ήδη νεκρός τουλάχιστον για 12 ώρες.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η μητέρα του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Ελένη, για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού του, συνοδευόμενη από τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο.