Log in
A+ A A-

Τσίπρας: Η εικόνα που αποκόμισα είναι αυτή ενός ασύμμετρου φαινομένου

Είναι μια δύσκολη στιγμή για την Αττική, μια δύσκολη νύχτα για την Ελλάδα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

 

Σε δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ένα "ασύμμετρο φαινόμενο", ενώ ζήτησε ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εγρήγορση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ευχαρίστησε πυροσβέστες και εθελοντές για την αυτοθυσία που έδειξαν.

"Η εικόνα που αποκόμισα είναι η εικόνα ενός ασύμμετρου φαινομένου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την Αττική, μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα. Αυτή την ώρα αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Οι περιουσίες ξαναγίνονται. Οι ανθρώπινες ζωές δεν επιστρέφουν. Πρέπει να είμαστε όλοι σε διαρκή εγρήγορση. Τώρα είναι η ώρα της μάχης, δεν είναι η ώρα να κάνουμε αποτιμήσεις", τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι όλα τα Σώματα είναι σε συντονισμό, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, το Λιμενικό, ο Στρατός, τόνισε ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός και πως βρίσκεται σε εξέλιξη πολύ μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

φωτο ΑΠΕ