Log in
A+ A A-

Οι Δημοκρατικοί Εξωτερικού Ελλάδας σχεδιάζουν Παρακολούθησης Εκλογών για την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου

Οι εκλογές που προγραμματίζονται για την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην Αμερικη, θα καθορίσουν το νομοθετικό έργο που θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί στο Εξωτερικό της Ελλάδας (DAGR) θα παρακολουθήσουν τις εκλογες στις 50 πολιτείες , με έδρες γερουσιαστών και Κογκρέσου να πιέζουν τους πολίτες στις εκλογές.

Το DAGR θα φιλοξενήσει ένα "εικονικό" πάρτι ως εκδήλωση στο Facebook για να κάνει check in και να παρακολουθήσει εκλογες σε κάθε πολιτεία. Η Παρακολούθηση των Εκλογών θα ξεκινήσει στις 10 το απόγευμα στις 6 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. Λόγω της χρονικής διαφοράς 7 ωρών με την Ανατολική Ακτή και 10 ωρών με τη Δυτική Ακτή, οι νικητές δεν θα αρχίσουν να ανακοινώνονται στις Η.Π.Α. τουλάχιστον μέχρι τις 2 π.μ. ώρα Ελλάδας, όταν οι δημοσκοπήσεις κλείνουν επισήμως στις 7 μ.μ.

Το λινγκ για παρακολουθησης:
https://www.facebook.com/events/315299259067805/

Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει. αυτά τα ψηφοδέλτια έχουν περάσει από την ψηφοφορίας απόντος, την έγκαιρη ψηφοφορία ή την ταχυδρομική ψηφοφορία. Τα μέλη του DAGR εκδίδουν τα ψηφοδέλτια τους με τη μέθοδο του ψηφοδελτίου απουσίας ταχυδρομικά ή σε πολιτείες όπου επιτρέπεται, σε ηλεκτρονική μορφή.

Ο Πρόεδρος των Δημοκρατικών στο Εξωτερικό Ελλάδας, Karen Lee, δήλωσε: "Στις εκλογές το 2016, οι περισσότεροι από εμάς ήταν σίγουροι ότι ο Donald Trump δεν θα μπορούσε ποτέ να εκλεγεί. Έτσι, δεν νομίζω ότι πρόκειται να προβλέψω τα αποτελέσματα αυτή τη φορά. Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε δει ποτέ αυτή την ενέργεια σε μια ενδιάμεση εκλογή. Οι γυναίκες έχουν ενεργοποιηθεί για δράση από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Trump, όπως και οι φυλετικές, εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες. Οι νέοι ψηφοφόροι, επίσης, ανησυχούν για την υψηλή τιμή της εκπαίδευσης, τις δυνατότητές τους για μια ικανοποιητική σταδιοδρομία με βιώσιμο μισθό και για ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον. Ως εκ τούτου, είμαστε αισιόδοξοι και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ποικιλομορφία των Δημοκρατικών μας υποψηφίων σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εγγραφές ψηφοφόρων είναι επάνω! Και εδώ στο εξωτερικό, οι εγγραφές είναι πολύ πάνω! Ας πούμε, είμαστε φρουρός αυτοπεποίθηση φέτος. "
Η Λι συνέχισε λέγοντας: "Πριν από δύο χρόνια, οι Δημοκρατικοί ενώθηκαν για να υποστηρίξουν την κυρία Κλίντον, αν και πολλοί πίστευαν ότι ο Sanders θα έπρεπε να ήταν υποψήφιος. Οι ειδήμονες προέβλεπαν ότι το κόμμα θα έσπαζε κατά μήκος αυτής της διαίρεσης. Στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη είναι ότι οι Δημοκρατικοί εξέτασαν τα προβλήματα εντός του κόμματος και έθεσαν ως στόχο να τα διορθώσουν. Οι προτάσεις μεταρρύθμισης, οι οποίες εγκρίθηκαν μόλις πριν από δύο μήνες, διορθώθηκαν μερικές από τις πιο αμφισβητούμενες πρακτικές. Υπάρχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ των κεντρικών κεντρώων και των προοδευτικών φατριών και της μεγαλύτερης εκπροσώπησης των μειονοτήτων και των ομάδων των θεμάτων. Το αποτέλεσμα είναι η ποικιλομορφία προς τα πάνω και προς τα κάτω των ψηφοδελτίων, με νέα πρόσωπα κίνητρα να επιταχύνουν και να τρέχουν για το γραφείο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις κρατικές και τοπικές φυλές όπου λαμβάνονται αποφάσεις που επηρεάζουν την ίδια την ικανότητα ψήφου. Καταστολή των εκλογέων, εκφοβισμός, εκκαθάριση και άλλα έχουν βρεθεί στα πρωτοσέλιδα. Το Gerrymandering θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις δημοκρατικές ελπίδες για το άνοιγμα του Κογκρέσου φέτος. Από την άλλη πλευρά, πολλές αγωγές έχουν σταματήσει ορισμένες από τις χειρότερες εκκαθαρίσεις υπερβολές. Σε ολόκληρη τη χώρα, οι άνθρωποι διοργανώνουν να οδηγούν ψηφοφόρους στις κάλπες, να παρακολουθούν τις ψηφοφορίες και στη συνέχεια να αναλύουν κριτικά τα αποτελέσματα. Εντούτοις, μέχρι να διορθωθούν ορισμένες από τις ατέλειες του εκλογικού νόμου σε όλα τα κράτη, η καλύτερη άμυνά μας είναι ένα καλό αδίκημα, το οποίο καταλήγει να ψηφίσει και να κερδίσει από συντριπτικές πλειοψηφίες.”
Η Παρακολούθησης των Εκλογών για το DAGR θα περιλαμβάνει ζωντανή μετάδοση από ειδικούς που αναθεωρούν τις βασικές έδρες τόσο στη Γερουσία όσο και στο Σώμα, καθώς και τους Γενικούς Διευθυντές. Θα παρουσιαστούν ανασκοπήσεις της πορείας των εκλογών καθώς και τα κυριότερα σημεία.
Ο νόμος περί απουσια ψήφου είναι ένας ομοσπονδιακός νόμος των Ηνωμένων Πολιτειών που ασχολείται με τις εκλογές και τα δικαιώματα ψήφου για τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών που διαμένουν στο εξωτερικό. Η πράξη απαιτεί όλες οι ΗΠΑ, η περιφέρεια της Κολούμπια, το Πουέρτο Ρίκο, το Γκουάμ, η Αμερικανική Σαμόα και τα Παρθένα Νησιά των ΗΠΑ να επιτρέπουν στους πολίτες των ΗΠΑ να εγγραφούν για να ψηφίσουν και να ψηφίσουν με εκκρεμή ψηφοφορία στις ομοσπονδιακές εκλογές. Ωστόσο, ορισμένους νομους επιτρέπουν την ψηφοφορία στις μη ομοσπονδιακές εκλογές. Η πράξη υπογράφηκε στο νόμο από τον Πρόεδρο Ronald Reagan στις 28 Αυγούστου 1986.
Για περισσότερο από 30 χρόνια, οι Αμερικανοί πολίτες που ζουν στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα ψήφου με ψηφοφορία απουσίας. Οι Δημοκρατικοί Εξωτερικού Ελλάδος είναι εγγεγραμμένοι ως επίσημος μη κερδοσκοπικός οργανισμος. Οι

Οι Δημοκρατικοί στο Εξωτερικό αναγνωρίζονται ως «κρατικό» κόμμα από την Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή (DNC) και εκπροσωπούνται στη DNC από οκτώ μέλη με δικαίωμα ψήφου, καθώς και στην τετραμελή Εθνική Συνέλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες on-line για τους Δημοκρατικούς στο Εξωτερικό Ελλάδα:

https://www.democratsabroad.org/gr

https://www.facebook.com/Democrats-Abroad-Greece-105679916136057