Logo
Print this page

Στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης για επαφές με την ομογένεια και επενδυτές

Featured Στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης για επαφές με την ομογένεια και επενδυτές

Διήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και επαφές με την ομογένεια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με τους επικεφαλής επενδύσεων επενδυτικών οργανισμών, που ανοίγουν τις πόρτες τους για να συνομιλήσουν και να πληροφορηθούν το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε του παρέμβαση τονίζει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα μιας δικής του κυβέρνησης με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα ώστε να πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία.


Όπως δήλωσε πρόσφατα στους Δελφούς, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, «οι αγορές περιμένουν μια πιθανή νίκη του Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές, κι αυτό εξηγεί γιατί υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το μέλλον της Ελλάδας». Αυτό το κλίμα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο κ. Μητσοτάκης, χτίζοντας σχέσεις με επενδυτικές και funds στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε την επομένη των εκλογών να επενδύσουν στην Ελλάδα, καθώς το προεκλογικό κλίμα αλλά και η έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κρατούν παγωμένο το ενδιαφέρον τους.

Σήμερα ο αρχηγός της ΝΔ θα βρίσκεται στη Βοστώνη όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στη σχολή Fletcher του πανεπιστημίου του Tufts, ενώ θα έχει και επαφές με την ομογένεια.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design