Logo
Print this page

Novartis: Εφτασε στη Βουλή η πολύκροτη υπόθεση

Featured Novartis: Εφτασε στη Βουλή η πολύκροτη υπόθεση

Στη βουλή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η ογκώδης δικογραφία για την υπόθεση Novartis που αφορά στον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.

Η δικογραφία έχει ήδη πρωτοκολληθεί και αυτή την ώρα φωτοτυπείται σε οκτώ αντίγραφα, τα επτά για τα κόμματα του κοινοβουλίου και το ένα για τον Ανδρέα Λοβέρδο. Μάλιστα η φωτοτύπηση γίνεται παρουσία αστυνομικών της Βουλής.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα διανεμηθεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες οι οποίες εκπροσωπούνται στην αρμόδια επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας και η οποία θα επιληφθεί σε πρώτη φάση της δικογραφίας.
Η επιτροπή θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα και με βάση τον κανονισμό της Βουλής θα πρέπει να γνωμοδοτήσει προς την Ολομέλεια αν προτείνει ή όχι την άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου.
Στο επόμενο στάδιο θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής η οποία έπειτα από ονομαστική φανερή ψηφοφορία θα λάβει την τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Λοβεδρου
Στη συνεδρίαση αυτή τον λόγο πέραν από τον Ανδρέα Λοβέρδο μπορεί να λάβει και όποιος άλλος βουλευτής το επιθυμεί.
Επίσης όπως έχει ανακοινώσει ο κ. Λοβέρδος όταν πάρει τη δικογραφία στα χέρια του μετά από λίγη ώρα θα κάνει έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Βουλή προκειμένου να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για τα νέα στοιχεία της δικογραφίας και να σχολιάσει την όλη υπόθεση.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design