Log in
A+ A A-

Μύκονος: Πωλείται το «Nammos»

Featured Μύκονος: Πωλείται το «Nammos»

Πρόταση για 40 εκατ. ευρώ έκανε ο Ισραηλινός μεγαλοεπιχειρηματίας Τέντι Σάγκι στον βασικό ιδιοκτήτη του «Nammos» της Μυκόνου Γιάννη Παπαλέκα, ο οποίος, όμως, θεωρεί την προσφορά χαμηλή και ζητάει πάνω από 80 εκατ. ευρώ

O Γιάννης Παπαλέκας είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του «Nammos», αυτός που αγόρασε από τα τρία ξαδέρφια Αγγελετάκη τα ακίνητα που το στεγάζουν, δύο μπουτίκ καθώς και το ξενοδοχείο πίσω από το πιο διάσημο seaside εστιατόριο της Μυκόνου.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά από εκείνη την ημέρα, η πληροφορία ότι το «Nammos» πωλείται κυκλοφορεί έντονα τους τελευταίους μήνες, εμπλουτισμένη με μυθικά στοιχεία και ποσά, από αυτά που έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια στο νησί. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο κ. Γιάννης Παπαλέκας ζητάει 60 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τη χρυσοφόρα γη στην Ψαρρού και ότι έχει ήδη απορρίψει την πρόταση του Ισραηλινού επιχειρηματία Τέντι Σάγκι, που έφτασε τα 40 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού ο «βασιλιάς του real estate στη Ρουμανία», όπως τον αποκαλούν, όντως ενδιαφέρεται να πουλήσει το διάσημο μικροσκοπικό πριγκιπάτο της Ψαρρούς. Το επιβεβαιώνει και ο ίδιος σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με πολύ δικούς του ανθρώπους, αλλά δεν βιάζεται να το κάνει, γνωρίζοντας πολύ καλά τον συγκεκριμένο χώρο.

Εχοντας δαπανήσει περί τα 11 εκατ. ευρώ για την αγορά των συγκεκριμένων ακινήτων στην Ψαρρού, έχει ήδη δεχτεί ή συζητήσει κι άλλες προτάσεις για την πώληση του πιο αναγνωρίσιμου ίσως brand της Μυκόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο το παλιό ξενοδοχείο πίσω από το «Nammos» ανακαινίζεται εξ ολοκλήρου, προκειμένου να μεταμορφωθεί, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, σε boutique hotel, το οποίο θα ανεβάσει κι άλλο το credit του βασιλείου της Ψαρρούς.