Log in
A+ A A-

Μητσοτάκης: Πίσω από κάθε σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Παππάς

Featured Μητσοτάκης: Πίσω από κάθε σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Παππάς

Πίσω από κάθε σκάνδαλο σήμερα κρύβεται ο Νίκος Παππάς. Τον καλύπτει ο Τσίπρας; Ναι ή όχι; Κάποια στιγμή περιμένω μια ειλικρινή απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Η ατζέντα του είναι όλα στον βούρκο, συνολική απαξίωση της πολιτικής, οι νέοι να πουν “γιατί να ασχολούμαι”. Αυτή είναι η ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Η ατζέντα της συνολικής απόρριψης τροφοδοτείται από αυτούς που μονίμως ανακυκλώνουν σκάνδαλα που δεν υπάρχουν», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την αποκάλυψη που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ότι ο Νίκος Παππάς του ζήτησε εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα, να δανείσει τον Χρήστο Καλογρίτσα. «Ο κ. Μαρινάκης κάνει μια πολύ βαριά καταγγελία ότι ο κ. Παππάς, εκ μέρους του κ. Τσίπρα ζήτησε να δανείσουν τον Καλογρίτσα για να φτιάξουν ένα ΣΥΡΙΖοκάναλο. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμία αντίδραση από την κυβέρνηση και τον κ. Παππά; Εγώ στη θέση του θα είχα ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση», είπε σχετικά.

Οταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Μητσοτάκης τις χαρακτήρισε τυπικές. «Δεν έχω καμία κοινωνική, φιλική επαφή μαζί του. Δεν τον βλέπω τακτικά. Εχω τυπικές σχέσεις μαζί, όπως έχω με όλους τους επιχειρηματίες. Ολοι ξέρουν ότι δεν έχω σχέσεις με τη διαπλοκή, ούτε έρχομαι να εξαργυρώσω γραμμάτια την επόμενη ημέρα. Αλλωστε, ο κ. Μαρινάκης στήριξε την κ. Δούρου στις εκλογές του 2015 και ως το 2016 ήταν προνομιακός συνομιλητής του κ. Τσίπρα. Δεν ξέρω τι στράβωσε στην πορεία. Τότε ήταν ή δεν ήταν “ναρκέμπορος” όπως τον αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ;», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να συγκυβερνήσουν για να αθωώσουν τον Μαρινάκη», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Φαντάζομαι ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, από τις παρεμβάσεις που έκανε ο ίδιος στη δικαιοσύνη, από την υπόθεση Novartis. Του έχω νέα, εγώ δεν δουλεύω έτσι. Η δικαιοσύνη θα κάνει ανεξάρτητα τη δουλειά της. Οι εποχές των παρεμβάσεων τελειώνουν την επομένη των εκλογών, εφόσον μας εμπιστευτεί ο λαός».