Log in
A+ A A-

Προφυλακίστηκε η Θέμις Σκορδέλη

Τον δρόμο των φυλακών θα ακολουθήσει η 50χρονη Θέμις Σκορδέλη, η οποία κατηγορείται ότι είχε αναπτύξει ποινική δραστηριότητα εναντίον μεταναστών στην γνωστή υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Κατά την διάρκεια της απολογίας της, η κ. Σκορδέλη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της προσάπτονται και, μάλιστα, δήλωσε ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από μια... απλή υποστηρηκτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής.  Παρόλα αυτά, Ανακριτής και Εισαγγελέας θεώρησαν ότι τα στοιχεία εναντίον της είναι πολύ ισχυρά και διέταξαν την άμεση προφυλάκισή της.

Η Θέμις Σκορδέλη ήταν υποψήφια Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ είχε έρθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν συντόνιζε τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα εναντίον των μεταναστών.  Πριν από λίγους μήνες, όταν η έρευνα για την Χρυσή Αυγή επεκτάθηκε, κατηγορήθηκε ότι συντόνισε επίθεση εναντίον αλλοδαπών στην περιοχή των Πατησίων.  Επίσης, κατηγορείται για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος της εκκρεμούν και άλλες κατηγορίες, οι οποίες προέρχονται από αδικήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν.