Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Αρχηγός Αστυνομίας της Ινδονησίας: "Γνωρίζω τι απέγινε το χαμένο Boeing"

  • Written by 

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του αρχηγού της Αστυνομίας της Ινδονησίας ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει τι συνέβη στο χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγο πριν ξεκινήσει νέα πολυδάπανη έρευνα για το μπόινγκ που χάθηκε στα νερά του Ινδικού ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο. Συγκεκριμένα, ο στρατηγός Σουταρμάν υποστήριξε ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στο αεροσκάφος και οδήγησε στην εξαφάνισή του. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο ίδιος είπε ότι «μίλησα με τον επικεφαλής της Αστυνομίας της Μαλαισίας Τουν Μοχάμεντ Χανίφ Ομάρ. Ξέρω τι πραγματικά συνέβη με την MH370».

Το ινδονησιακό πρακτορείο Kompas.com αναφέρει ότι η δήλωση έγινε ενώπιον αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας και εκπροσώπων της Lion Air, του εθνικού αερομεταφορέα της Ινδονησίας. Ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας της Μαλαισίας, Κχαλίντ Αμπού Μπακάρ, δήλωσε σοκαρισμένος από αυτό το σχόλιο και ανέφερε ότι πρόκειται να επικοινωνήσει με τον ινδονήσιο αξιωματούχο για να ζητήσει διευκρινίσεις.