Log in
A+ A A-

Επίσκεψη Ν. Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ

Με αξιωματούχους της Ισραηλινής κυβέρνησης, θα συναντηθεί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ από 4 έως 6 Απριλίου 2017.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο αναλυτικό του πρόγραμμά του, στις 4 Απριλίου 2017, αναμένεται να παρακαθίσει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με Ισραηλινούς δημοσιογράφους και στη συνέχεια, σε δείπνο εργασίας, με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Yuval Rotem.

Στις 5 Απριλίου 2017, ο κ. Χριστοδουλίδης αναμένεται, μεταξύ άλλων, να έχει πρόγευμα εργασίας με τον Υφυπουργό Διπλωματίας στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Michael Oren.

Στις 6 Απριλίου 2017, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας, Avigdor Lieberman, να παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Διευθυντή Πολιτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Alon Ushpiz και να επισκεφθεί το Υπουργείο Εξωτερικών για την πραγματοποίηση συνομιλιών.

Την ίδια ημέρα, ο κ. Χριστοδουλίδης προγραμματίζεται να συναντηθεί με τον Υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ, Δρα Yuval Steinitz και αργότερα, αναμένεται τον υποδεχθεί ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Θεόφιλος Γ'.

Ακολούθως, ο κ. Χριστοδουλίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον προσωπάρχη του γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Yoav Horrowitz, καθώς και με τον ανώτερο σύμβουλο του Πρωθυπουργού Ισραήλ, δρα Jonathan Schachter.