Log in
A+ A A-

Επίθεση στη ζωγράφο που σκιτσάρισε το πέος του Τραμπ

Επίθεση από οπαδό του Τραμπ ο οποίος μάλιστα τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο δέχθηκε η ζωγράφος η οποία πριν από λίγο καιρό σκιτσάρισε τον υποψήφιο για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών γυμνό με ψεύτικο πέος.

Η ζωγράφος Ιλμα Γκορ ανήρτησε φωτογραφία του προσώπου της με τους μώλωπες κάτω από το μάτι της στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας για την περιπέτειά της: «Σήμερα μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο ένας άνδρας που βγήκε από το αυτοκίνητό του φωνάζοντας: "Τραμπ 2016!" στο Λος Άντζελες, λίγες ημέρες αφότου επέστρεψα από το Λονδίνο στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου».

«Αυτού του είδους η βία κάνει εμάς τους καλλιτέχνες να νιώθουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου το έργο μας δεν είναι ασφαλές. Λυπάμαι για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Αμερική. Λυπάμαι που ο Τραμπ και πολλοί από τους υποστηρικτές του, δεν βρίσκουν λόγια για να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά χρειάζονται τοίχους, εικονικούς πνιγμούς και γροθιές», γράφει η νεαρή Ζωγράφος.

Μάλιστα η Γκορ επισήμανε πως ο δράστης δεν έχει συλληφθεί και ότι οι υπόλοιποι άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο έφυγαν γελώντας, ωστόσο τόνισε ότι έκανε σχετική αναφορά στην αστυνομία μετά το βίαιο περιστατικό.

Η καλλιτέχνις παρά τις απειλές και την επίθεση υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει το έργο της και ελπίζει ότι ο πίνακας θα πουληθεί, τα έσοδα από τα οποία θα τα διαθέσει σε οργάνωση για τους άστεγους.

«Είναι η τέχνη μου και την υποστηρίζω. Όποιος φοβάται ένα ψεύτικο πέος δεν με τρομάζει», τόνισε η Γκορ.

thetoc.gr