Logo
Print this page

Οι Μπους γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ

Κανένας εκ των δυο πρώην προέδρων Μπους δεν πρόκειται να προσφέρει επίσημη στήριξη στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, όπως μετέδωσε το ABC News.

 

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Τζορτζ Μπους του Νεότερου ανέφερε ότι "ο πρόεδρος Μπους δεν σκοπεύει να αναμειχθεί ή να σχολιάσει τις προεδρικές εκλογές".  Στην αντίπερα όχθη, ο αντίστοιχος εκπρόσωπος του πατέρα Μπους, δήλωσε απλά ότι "ο πρόεδρος Μπους έχει κλείσει το 91ο έτος της ηλικίας του και έχει αποσυρθεί από την πολιτική.  Η υποστήριξη που παρείχε στον Τζεμπ είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα."

Να αναφερθεί βέβαια πως είναι η πρώτη φορά από το 1996 που ο 91χρονος Μπους δεν παρέχει υποστήριξη σε Ρεμπουπλικανό υποψηφίο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Τζεμπ, συμμετείχε στην διαδικασία διεκδίκησης του χρίσματος και αποσύρθηκε πρόωρα, καθώς συγκέντρωσε πολύ χαμηλά ποσοστά.  Από όλες τις απόψεις, θεωρείται ο πλέον σκληροπυρηνικός εσωκομματικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, αφού τα στελέχη που ξεκίνησαν την καμπάνια #NeverTrump δραστηριοποιούνταν στην δική του προεκλογική εκστρατεία.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design