Log in
A+ A A-

Ομπάμα για Τραμπ: Ακατάλληλος για Πρόεδρος

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ακατάλληλος να γίνει πρόεδρος δηλώνει ο Μπαράκ Ομπάμα που διερωτήθηκε γιατί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα συνεχίζει να στηρίζει την υποψηφιότητά του. «Πρέπει να έρχεται μία στιγμή στην οποία λέτε: "Αρκετά"» είπε ο Ομπάμα. «Είναι ενδιαφέρον να παρατηρεί κανείς την κριτική που (του) ασκούν επανειλημμένα τα ηγετικά στελέχη των Ρεπουμπλικάνων, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία και σημαίνοντα στελέχη όπως ο Τζον ΜακΚέιν», υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2008, πρόσθεσε ο Ομπάμα.

«Το ζήτημα που πρέπει να θέσουμε, πέρα από το ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε να λέμε απερίφραστα ότι αυτό που είπε είναι απαράδεκτο, είναι το εξής: "Γιατί συνεχίζετε να τον υποστηρίζετε; Τι λέει αυτό για το κόμμα σας και τον υποψήφιό του;"» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει ξανά θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ μετά τα ειρωνικά σχόλια που έκανε για την οικογένεια μουσουλμάνου στρατιώτη που έπεσε την ώρα του καθήκοντος «Το γεγονός ότι ο Τραμπ επιτίθεται σε μια οικογένεια που έχει κάνει απίστευτες θυσίες για αυτήν την χώρα, το γεγονός ότι δεν φαίνεται να γνωρίζει τα βασικά για σημαντικά ζητήματα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, δείχνουν ότι είναι τρομερά απροετοίμαστος για αυτή την θέση» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δεν άργησε να σηκώσει το γάντι. Από την Βιρτζίνια όπου βρίσκεται, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι η Χίλαρι Κλίντον, έχει εφαρμόσει πολιτικές που έπληξαν την εθνική ασφάλεια και την εργατική τάξη της Αμερικής.

thetoc.gr