Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Μπελάδες για ομογενή ιδιοκτήτη καμπαρέ

Κατηγορίες που παραπέμπουν σε... αστυνομική ταινία αντιμετωπίζει ένας ομογενής ιδιοκτήτης κλαμπ στο Μπρονξ, ο οποίος θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη με αφορμή περιστατικό διακίνησης κοκαϊνης στο μαγαζί του.

Πρόκειται για τον Γκας Δρακόπουλο, ο οποίος έρχεται για μια ακόμη φορά αντιμέτωπος με τις Αρχές, λόγω των σκοτεινών δραστηριοτήτων στο - πασίγνωστο στην περιοχή - Sin City Cabaret.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Daily News", στα μέσα Ιουλίου, γυμνές χορεύτριες του καταστήματος πούλησαν κοκαϊνη σε υποτιθέμενους πελάτες, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε, ήταν μυστικοί αστυνομικοί.

Όμως, η σκοτεινή δραστηριότητα του Δρακόπουλου φέρεται να είναι πιο πολύπλοκη, αφού εμφανίζεται να αξιοποιεί την γνωριμία του με συνταξιούχο πρώην υψηλόβαθμο αστυνομικό, προκειμένου να διασφαλίζει την ανοχή του Αστυνομικού Τμήματος στο οποίο υπάγεται η περιοχή του.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, έχουν αποκρυφθεί διάφορα σοβαρά περιστατικά που έχουν συμβεί στο Sin City Cabaret, όπως επεισόδια με θαμώνες και πυροβολισμοί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δρακόπουλος δεν είναι άγνωστος στην Δικαιοσύνη, αφού το 2002 είχε καταδικαστεί για υπόθεση που αφορούσε σε χρηματιστιριακή δραστηριότητα, ενώ, πριν από μερικά χρόνια, οι Αρχές είχαν δεχθεί καταγγελίες από σερβιτόρες για σεξουαλική παρενόχληση από προϊσταμένους τους στο κλαμπ.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο ομογενής επιχειρηματίας δεν δικαιούτο άδεια λειτουργίας νυχτερινού καταστήματος στο όνομά του, με αποτέλεσμα αυτή να εκδοθεί στο όνομα της μητέρας του.