Log in
A+ A A-

Τραμπ: "Ελπίζω να γίνει καλά η Χίλαρυ"

Στο θέμα της υγείας της Χίλαρυ Κλίντον αναφέρθηκε ο αντίπαλός της για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι η πρώην Υπουργός Εξωτερικών θα αναρρώσει σύντομα και θα επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία.

"Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά, θα επιστρέψει στην κούρσα και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ", τόνισε ο Τραμπ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι υπεβλήθη και ο ίδιος σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων προτίθεται και να δημοσιοποιήσει.

Οι δηλώσεις αυτές του υποψηφίου των Ρεμπουπλικανών έγιναν με αφορμή την αδιαθεσία που αισθάνθηκε η κ. Κλίντον κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια από την τρομορατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στη Νέα Υόρκη.  Μάλιστα, τα ερωτηματικά για την υγεία της έγιναν ακόμη εντονότερα, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο όπου η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται ουσιαστικά να καταρρέει πριν εισέλθει υποβασταζόμενη σε βαρύ τεθωρακισμένο όχημα.

Λίγο αργότερα, το επιτελείο της προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση, υποστηρίζοντας ότι έχει προσβληθεί από πνευμονία.  Μάλιστα, διευκρινίστηκε ότι η ανησυχητική εικόνα της στη Νέα Υόρκη έγκειται στο γεγονός ότι ο οργανισμός της αφυδατώθηκε από την ζέστη.