Log in
A+ A A-

Τραμπ: "Εγώ δεν βλέπω CNN"

Αιχμές για την δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ντιμπέιτ, βάσει της οποίας η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η Χίλαρυ Κλίντον ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε την "μάχη".  

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Τραμπ εμφανίζεται στο σύνολο σχεδόν των διαδικτυακών δημοσκοπήσεων να ψηφίζεται ως άτυπος "νικητής", παρά το γεγονός ότι οι αντίστοιχες μελετημένες έρευνες των καναλιών τον έδειχναν να χάνει τις εντυπώσεις.

"Τα πήγα καλά στις δημοσκοπήσεις για το Debate (εκτός από το CNN, το οποίο δεν παρακολουθώ).  Σας ευχαριστώ", αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το CNN δημοσιοποίησε έρευνα που ήθελε την Κλίντον να θεωρείται "νικήτρια" από το 61%, ενώ το 27%.  Στις διαδικτυακές το σκηνικό ήταν διαφορετικό, αφού ο Τραμπ κυριολεκτικά... σάρωσε.  Βέβαια, η αναφορά για το δείγμα κάνει λόγο για 26% Ρεμπουπλικανούς, 41% Δημοκρατικούς και 33% Ανεξάρτητους μεταξύ των ερωτηθέντων.

Πάντως, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι πολιτικών αναλυτών που θεωρεί ότι τα ντιμπέιτ δύσκολα θα αλλάξουν πολλά στην πορεία, αφού ένα σημαντικό ποσοστό των τηλεθεατών έχει ήδη αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει και δεν θα μεταπειστεί από επιχειρηματολογία.