Log in
A+ A A-

Τραμπ: "Εγκληματίες οι Κλίντον - Διεφθαρμένος ο Ομπάμα - Ψεύτες οι ΝΥΤ"

Επίθεση κατά πάντων από τον Ρεμπουπλικανό υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απάντησε με έντονο τρόπο στα δημοσιεύματα και τις κατηγορίες που του επιρρίπτουν, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του στην Φλόριντα, ο ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας επιτέθηκε στους New York Times, οι οποίοι την Τετάρτη παρουσίασαν καταγγελίες τεσσάρων γυναικών εναντίον του.

«Δημοσιογραφία τρίτης Δημοτικού. Οι μεγάλοι δημοσιογράφοι των NYT από το παρελθόν θα στριφογυρνούν στον τάφο τους», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τραμπ για τους New York Times.

«Είναι οι ίδιοι αρθρογράφοι που είχαν βγάλει μια άλλη κατασκευασμένη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα. Το άρθρο εκείνο αποδομήθηκε. Και αντί να τους απολύσουν, τους έχουν σήμερα να γράφουν αυτά».

Λίγο νωρίτερα, ο Τραμπ χαρακτήρισε «εγκληματίες» τους Κλίντον, ενώ απέδωσε τον χαρακτηρισμό του διεφθαρμένου και στο νυν Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο και κατηγόρησε πως, αντί να ασκεί τα καθήκοντά του, επικεντρώνεται στην καμπάνια υπέρ της Κλίντον.

«Θα ήθελα να συμβουλέψω τον Μπαράκ Ομπάμα να αφήσει την καμπάνια και να κάτσει κάτω να δουλέψει για να ανοίξει δουλειές, να βελτιώσει το ΑΕΠ και να θωρακίσει τα σύνορά μας», είπε ο Τραμπ.
Στην συνέχεια, ο Ρεμπουπλικανός υποψήφιος τάχθηκε ανοικτά υπέρ του BREXIT, κάνοντας λόγο για «Βρετανούς που ψήφισαν απελευθέρωση από αυτό το σύστημα που σκλαβώνει τους πολίτες ανά τον κόσμο», μέρος του οποίου θεωρεί την Χίλαρυ Κλίντον.

Παράλληλα, ο Τραμπ κατηγόρησε την οικογένεια Κλίντον ότι επηρέασε την Γενική Εισαγγελέα του Κράτους, Λορέτα Λιντς, στο θέμα των email, τονίζοντας ότι η σχετική συνάντηση στην Αριζόνα δεν ήταν τυχαία και δεν είχε θέμα... το γκολφ.

"Η Αριζόνα μου αρέσει, αλλά έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία.  Σιγά μην πήγε για γκολφ εκεί, σιγά μην συνάντησε την Γενική Εισαγγελέα τυχαία.  Μίλησαν για 39 λεπτά και έλεγαν μετά ότι μίλησαν για τα...εγγόνια τους και το γκολφ", τόνισε ο Τραμπ, για να συνεχίσει στους ίδιους τόνους.

«Το μόνο όπλο που έχει στο πλευρό της η Χίλαρυ Κλίντον είναι ο Τύπος. Αν δεν είχε και τον Τύπο, δεν θα πήγαινε πουθενά. Το είδατε και στο πρόσφατο ντιμπέιτ. Ο μηχανισμός των Κλίντον έχει επιστρατεύσει ανθρώπους να κάνουν καταγγελίες για εμένα. Καταγγελίες οι οποίες, στα δικά μου μάτια, είναι εκτός κοινής λογικής», είπε.

«Σε αυτές τις εκλογές θα δούμε εάν αποφασίσουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ ή οι Αμερικανοί», κατέληξε ο Τραμπ, για να αναφέρει πως οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τον θέλουν 2 μονάδες μπροστά σε εθνικό επίπεδο.