Log in
A+ A A-

Φλόριδα: Πέντε νεκροί και οκτώ τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε αεροδρόμιο

Στους πέντε ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την αιματηρή επίθεση στο αεροδρόμιο του Φορτ Λοντερντέιλ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.  Οκτώ οι τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

 

Πρώτη ανάρτηση

Τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του αιματηρού περιστατικού στο αεροδρόμιο του Φορτ Λόντερντέιλ στην Φλόριδα, όπου ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους, για να συλληφθεί στην συνέχεια από τις Αρχές.

Όπως ααναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το συμβάν σημειώθηκε στον χώρο αποσκευών του τερματικού σταθμού 2.  Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, η Αστυνομία επιβεβαιώνει την εκδοχή ότι ο δράστης ενήργησε μόνος του και δεν είχε κάποιον συνεργό στον χώρο του αεροδρομίου.  Μέχρι αυτήν την στιγμή, δεν έχει γίνει κάποια αναφορά σχετικά με τα κίνητρά του.

Να αναφερθεί ότι από και προς το αεροδρόμιο του Φορτ Λοντερντέιλ μετακινούνται μηνιαίως εκατομμύρια επιβάτες, με 73.000 να εξυπηρετούνται σε ημερήσια βάση.

Η Αστυνομία και οι Αρχές Ασφαλείας του αεροδρομίου προχώρησαν σε εκκένωση συγκεκριμένων τμημάτων, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άλλες ανθρώπινες ζωές.