Logo
Print this page

Ο Τραμπ υπεραμύνεται της εντολής του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπεραμυνόμενος των περιορισμών που επέβαλε στην μετανάστευση και το προσφυγικό πρόγραμμα, καλώντας τους επικριτές του να "μελετήσουν τι συμβαίνει στον κόσμο".

 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Τραμπ υποστήριξε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η εκτελεστική εντολή δεν αφορούσε στους ήδη κατέχοντες πράσινες κάρτες, δηλώνοντας πως η αναστάτωση στο αεροδρόμιο προκλήθηκε εξαιτίας μιας βλάβης στο πληφοροριακό σύστημα της Delta Airlines.  Μάλιστα, δήλωσε πως από τους 325000 ταξιδιώτες, μόνο οι 109 χρειάστηκε να κρατηθούν για ανάκριση.

"Η αναστάτωση προκλήθηκε από πρόβλημα στους υπολογιστές της Delta, τους διαδηλωτές και τα δάκρυα του Γερουσιαστή Σούμερ", ανέφερε μεταξύ άλλων η αιχμηρή ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου.

Καταλήγοντας, ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως "δεν είναι ευχάριστο να ερευνάς για τυχόν τρομοκράτες που πάνε να μπουν στην χώρα σου" και επανέλαβε πως οι επικριτές του θα πρέπει να "μελετήσουν τον κόσμο".

Πάντως, ο Γερουσιαστής Τσακ Σούμερ είχε λίγο νωρίτερα δημοσιεύση ανάρτηση με το άγαλμα της Ελευθερίας, δηλώνοντας αλληγορικά πως "δάκρυσε" με τα τελευταία γεγονότα.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design