Log in
A+ A A-

Μόσχα για σκάνδαλο με Τραμπ Jr: Κάνετε την τρίχα τριχιά

Είναι παράλογο ο μεγαλύτερος γιος της αμερικανού προέδρου να κατηγορείται επειδή συναντήθηκε με έναν δικηγόρο. Με αυτόν τον τρόπο ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ υποστήριξε τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, παρά τις αποκαλύψεις ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας συνάντησε δικηγόρο που είχε σχέσεις με το Κρεμλίνο με σκοπό να παραλάβει στοιχεία που θα εξέθεταν την αντίπαλο του πατέρα του, Χίλαρι Κλίντον.

«Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα ότι μια Ρωσίδα δικηγόρος κατηγορείται ή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος κατηγορείται ότι μίλησε με τη Ρωσίδα δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο. Διότι όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει; Δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα σχετικά από την τηλεόραση», επεσήμανε ο Λαβρόφ από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Σχολιάζοντας μάλιστα την κάλυψη της υπόθεσης από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε: «Είναι φοβερό πώς σοβαροί άνθρωποι κάνουν την τρίχα τριχιά».

Ο γιος μου Ντόναλντ έκανε καλή δουλειά χθες το βράδυ. Ήταν ανοικτός, ξεκάθαρος και αθώος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσων στην πολιτική ιστορία. Θλιβερό» ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλώντας για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο γιος του στο Fox News.