Log in
A+ A A-

Την Τρίτη το πρώτο ντιμπέιτ Ντε Μπλάζιο - Μαλλιωτάκη

Στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση απέναντι στον Δήμαρχο Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, θα συμμετάσχει η ομογενής υποψήφια των Ρεμπουπλικανών, Νικόλ Μαλλιωτάκη, σε μια δημόσια προεκλογική συζήτηση η οποία θα προβληθεί την Τρίτη στις 7:00 μ.μ., σε ζωντανή μετάδοση, από τον τηλεοπτικό σταθμό NY1 της Spectrum.

Εκτός από τους δυο βασικούς υποψηφίους, στο ντιμπέιτ θα συμμετάσχει και ο ανεξάρτητος Μπο Ντιτλ, ο οποίος επίσης διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο, έχοντας, ασφαλώς, πολύ χαμηλά ποσοστά.

Τα θέματα στα οποία θα κινηθεί η συζήτηση αφορούν στους άστεγους, το μεταναστευτικό, τις χαμηλού κόστους κατοικίες και άλλα ζητήματα τα οποία απασχολούν τον Δήμο Νέας Υόρκης.

Το επιτελείο της Νικόλ Μαλλιωτάκη θεωρεί ότι οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ελληνοαμερικανίδα πολιτικό να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό και να καταρρίψει, σε ένα ποσοστό, την τακτική του Μπιλ ντε Μπλάζιο να την ταυτίζει απόλυτα με τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίες είναι πλήρως αντιδημοφιλείς στη Νέα Υόρκη.

Άλλωστε, σε σχετικό τηλεοπτικό γκάλοπ του NBC στο Μανχάτταν, υπήρξαν ερωτώμενοι - ακόμη και Ρεμπουπλικανοί - οι οποίοι δεν γνώριζαν το όνομα της κ. Μαλλιωτάκη ή την αποκαλούσαν "Ελληνίδα", παρά το γεγονός ότι η ίδια εκλέγεται εδώ και χρόνια στο Στάτεν Άιλαντ και περιοχές του Μπρούκλιν.