Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Ψήφισαν Μαλλιωτάκη - Ντε Μπλάζιο

Συνοδεία του Έλληνα πατέρα της και της Κουβανής μητέρας της, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα το πρωί της Τρίτης η υποψήφια Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη.

 

Η κ. Μαλλιωτάκη εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν μεγάλο προβάδισμα στον Μπιλ ντε Μπλάζιο.

"Σήμερα είναι η ημέρα που οι κάτοικοι της πόλης θα αποφασίσουν εάν θέλουν άλλα τέσσερα χρόνια διαφθοράς, κακοδιαχείρισης, υποβάθμισης της ποιότητας ζωής, αύξανόμενων αστέγων και προβληματικού μετρό ή εάν θέλουν την πόλη μας σε μια διαφορετική κατεύθυνση, αυτή που φέρνει τη Νέα Υόρκη τον 21ο αιώνα, όπου θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής ούτως ώστε οι φορολογούμενοι να έχουν τις βασικές παροχές που δικαιούνται από μια πόλη", ανέφερε η κ. Μαλλιωτάκη.

Από την πλευρά του, ο νυν Δήμαρχος ψήφισε, μετά της συζύγου του, στο Παρκ Σλόουπ, και έστειλε μήνυμα σιγουριάς για την ανανέωση της θητείας του.

"Το μήνυμά μου στους πολίτες της Νέας Υόρκης σήμερα είναι 'βγείτε να ψηφίσετε'.  Κάνει τεράστια διαφορά", ανέφερε ο κ. Ντε Μπλάζιο.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αργά το βράδυ της Τρίτης.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design