Log in
A+ A A-

Η επέλαση του Γκρέισον: Ποιες πόλεις πλήττονται από τα χιόνια

Από τη μια τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη το πέρασμα της χιονοθύελλας "Γκρέισον" από τις Πολιτείες της Βορειοανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, με τις Αρχές στις περισσότερες περιοχές να κάνουν έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η βαρύτερη χιονόπτωση αναμένεται στο ανατολικό τμήμα της Νότιας Αγγλίας και το Ανατολικό Λονγκ Άιλαντ, όπου το χιόνι πιθανότατα θα φτάσει σε ύψος τις 12 ίντσες.

Τουλάχιστον έξι ίντσες προβλέπονται, έως το τέλος της ημέρας, δυτικά του Βερμόντ, στην δυτική Μασσαχουσέτη, το Κονέκτικατ, τμήματα της πόλης της Νέας Υόρκης και της Τριπολιτειακής, το κεντρικό και νότιο Νιου Τζέρσεϋ, την Ντελμάρβα και το Ταϊντουότερ της Βιρτζίνια.

Λιγότερες από έξι ίντσες προβλέπεται ότι θα πέσουν σε περιοχές νότια της πόλης της Νέας Υόρκης, με την Βαλτιμόρη και την πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, όπως αναμενόταν, να πέφτουν στα "μαλακά".

Εκτός από το ύψος του χιονιού, σημαντικά προβλήματα προκαλούνται από τους ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι καθιστούν ακόμη πιο επικίνδυνη την κυκλοφορία στους δρόμους.