Log in
A+ A A-

Ο Χαλκ Χόγκαν για Γερουσιαστής;

 

Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την θέση ομοσπονδιακού Γερουσιαστή στην Φλόριδα φέρεται να σκέφεται ο θρύλος του WWE, Χαλκ Χόγκαν, παρακινούμενος από τον πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν.

 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Fox News, ο κατά κόσμον Τέρι Μπολέα ενδέχεται να συμμετέχει στις εσωκομματικές εκλογές, απέναντι στο νυν Κυβερνήτη, Ρικ Σκοτ, προκειμένου να διεκδικήσουν αμφότεροι την υποψηφιότητα για την θέση του Δημοκρατικού Μπιλ Νέλσον, η οποία χήρεψε.

Ο Στόουν εκτιμά πως ο "Χόγκαν" θα έχει μια ιδανική ευκαιρία να πάρει το χρίσμα, αφού ο Σκοτ έχει να αντιμετωπίσει τις "σκιές" από το σκάνδαλο με το Medicaid ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο αποτελεί αγκάθι για το πολιτικό προφίλ του.

Ο πρώην αστέρας του WWE δεν έχει διεκδικήσει ποτέ δημόσιο αξίωμα.  Η μοναδική φορά που είχε συνδεθεί με τα κοινά ήταν το 1998, όταν άφηνε να διαδοθεί πως θα διεκδικούσε το χρίσμα του υποψηφίου Προέδρου.  Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για ένα κεφάλαιο ενός σεναρίου της παρουσίας του στο WCW και όχι για κάποια σοβαρή σκέψη του.  Πάντως, πριν από δυο χρόνια είχε αναφέρει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως θα τον ενδιέφερε η θέση του Αντιπροέδρου, στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.  Το 2008 είχε δηλώσει υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά το 2012 άλλαξε στάση, στηρίζοντας την υποψηφιότητα Ρόμνεϊ.

Από την άλλη πλευρά, ο Χόγκαν έχει έρθει στο στόχαστρο εξαιτίας παλαιοτέρων ρατσιστικών σχολίων για τον σύντροφο της κόρης του, τα οποία είχαν καταγραφεί και δημοσιοποιήθηκαν, προκαλώντας αντιδράσεις.  Ο ίδιος έχει δηλώσει μετανιωμένος, ισχυριζόμενος ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής.

Οι προθέσεις του Μπολέα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το προσεχές χρονικό διάστημα.