Log in
A+ A A-

Συνελήφθη η Στόρμυ Ντάνιελς σε στριπ κλαμπ στο Οχάιο

Προβλήματα με τις Αρχές αντιμετωπίζει η γνωστή πορνοστάρ, και φερόμενη ως πρώην παράνομη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ, Στόρμυ Ντάνιελς, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα σε στριπ κλαμπ στο Οχάιο.

 

Όπως ανακοινώθηκε, η Στόρμυ Ντάνιελς παρουσίαζε χορευτικό πρόγραμμα στην πίστα.  Βάσει του Πολιτειακού νόμου στο Οχάιο, απαγορεύεται ρητά στις γυμνές ή ημίγυμνες χορεύτριες να επιτρέπουν στους πελάτες να τις αγγίζουν, είτε με σεξουαλικής, είτε με μη σεξουαλικής φύσεως άγγιγμα.  Σύμφωνα με τις Αρχές, η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανυ Κλίφορντ, έδωσε το σχετικό περιθώριο σε θαμώνα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τις απαγγελθούν κατηγορίες.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάττι, αφού επιβεβαίωσε την σύλληψη, έκανε λόγο για "στημένο περιστατικό", ενώ θέλησε να υποβαθμίσει το εν γένει συμβάν, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι η Αστυνομία απασχολεί δυνάμεις της για το "μη σεξουαλικό" άγγιγμα ενός θαμώνα σε χορεύτρια στριπ κλαμπ.

Η Στόρμυ Ντάνιελς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα με χειροπέδες.  Τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό Πλημμελήματος, για να πληρώσει στην συνέχεια εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερη.