Logo
Print this page

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες η Στόρμυ Ντάνιελς

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που την βάρυναν η πορνοστάρ, Στόρμυ Ντάνιελς, κατόπιν απόφασης του εισαγγελικού λειτουργού στο Οχάιο, με αποτέλεσμα η περιπέτειά της με την Δικαιοσύνη να λάβει άμεσα τέλος.

 

Η Ντάνιελς, η οποία είχε συλληφθεί βάσει ενός νόμου της Πολιτείας του Οχάιο που απαγορεύει στις χορεύτριες να επιτρέψουν το άγγιγμα ή να αγγίξουν οι ίδιες τους θαμώνες, στηρίχθηκε σε ένα άρθρο που προβλέπει πως η απαγόρευση ισχύει μόνο για τις γυναίκες που εργάζονται μόνιμα σε αναλόγου είδους μαγαζιά.  Αυτό σημαίνει ότι δεν την αφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού έκανε μια έκτακτη εμφάνιση ως guest. 

Πλέον, τόσο η ίδια, όσο και ο δικηγόρος της, ζητούν να γίνει έρευνα για τυχόν πολιτικά κίνητρα πίσω από την διαδικασία, αφού οι μουστικοί αστυνομικοί που προσποιήθηκαν τους πελάτες και την ακούμπησαν φέρονται να είναι υποστηρικτές του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως, αντίθετα με την Ντάνιελς, οι άλλες δυο χορεύτριες που συνελήφθησαν, οι οποίες εργάζονται κανονικά στο συγκεκριμένο κλαμπ, παραμένουν κρατούμενες.

Η Αστυνομία του Οχάιο, παρότι απολογήθηκε για την περιπέτεια της Στόρμυ Ντάνιελς, απάντησε πως η τοποθέτηση μυστικών αστυνομικών σε στριπ κλαμπς είναι μια συνηθισμένη πρακτική.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design