Log in
A+ A A-

Απίστευτο λουτρό αίματος με τέσσερεις νεκρούς στην Αστόρια

Συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη το λουτρό αίματος στην Αστόρια, με τέσσερεις νεκρούς από πυροβολισμούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί μόλις 5 ετών.  Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην διεύθυνση 23-07 30 Drive, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Σύμφωνα με τον αρμόδιο ντετέκτιβ, Ντεμότ Σι, η Αστυνομία δέχθηκε μια κλήση για έναν άνδρα που βρισκόταν αιμόφυρτος.  Κατά την είσοδο, όμως, σε ένα από τα οκτώ διαμερίσματα του συγκροτήματος, οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού αντίκρυσαν έναν ακόμη άνδρα, μια γυναίκα και ένα ανήλικο παιδί.  Όπως διαπίστωσαν οι τραυματιοφορείς, και τα τέσσερα άτομα ήταν ήδη νεκρά.

Από πλευράς της Αστυνομίας ζητήθηκε υπομονή μέχρι να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.  Μέχρι ώρας δεν έχει διαφανεί εάν πρόκειται για τέσσερεις δολοφονικές ενέργειες ή ο ένας εξ αυτών είναι ο δράστης, που πιθανώς να έδωσε τέλος στην ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε εν μέσω ενός ιδιαίτερα αιματηρού τριημέρου στη Νέα Υόρκη, όπου καταγράφηκαν θάνατοι από πυροβολισμούς και σε άλλες περιοχές.