Log in
A+ A A-

Πυροβολισμοί σε μπαρ εστιατόριο στην Καλιφόρνια - Πάνω από 10 τραυματίες

Ένας άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ στο μπαρ-ψησταριά Borderline, στην πόλη Θάουζαντ Όουκς, τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Ακούστηκαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί. Με βάση τις περιγραφές των μαρτύρων, ο ύποπτος είναι γύρω στα 20 και μοιάζει να κατάγεται από τη Μέση Ανατολή

Συναγερμός ξέσπασε στις αστυνομικές Αρχές της πόλης Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια, αφού πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε μπαρ εστιατόριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο μπαρ-ψησταριά «Borderline» λίγο μετά τις 23.00 (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ με ένα ημιαυτόματο όπλο, τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Λίγες στιγμές νωρίτερα είχε πετάξει καπνογόνα στον χώρο, για να προκαλέσει σύγχυση.

Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τα 10 άτομα.

Σημειώνεται ότι το μπαρ ήταν γεμάτο με νεαρά άτομα, αφού φιλοξενούσε ένα event με έκπτωση για φοιτητές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από το εσωτερικό του εστιατορίου ακούστηκαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί. Έντρομοι οι πελάτες μπήκαν κάτω από τα τραπέζια ή έτρεξαν στις τουαλέτες για να κρυφτούν. Κάποιοι μάλιστα έσπασαν την τζαμαρία με τα χέρια τους, προκειμένου να καταφέρουν να βγουν γρήγορα έξω, για να ζητήσουν βοήθεια.