Log in
A+ A A-

Έκαναν ψεύτικη πρόταση σε δημοσιογράφο για να την παρασύρουν σε κύκλωμα πορνείας

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη μιας 33χρονης δημοσιογράφου από την Charlotte, βάσει της οποίας, ένας άνδρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την επιθυμία της να καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, προσπαθώντας να την παγιδεύσει σε κύκλωμα πορνείας

Η 33χρονη ραδιοφωνική παραγωγός Brittney Cason είναι ιδιαίτερα γνωστή στην πατρίδα της, καθώς παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ έχει πάρει πολλές συνεντεύξεις από προσωπικότητες του αθλητισμού.  Μάλιστα, κατά το παρελθόν υπήρξε και τσιρλίντερ, γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν εντυπωσιάζει μόνο για τις γνώσεις της, αλλά και την εμφάνισή της.  Αυτά τα προσόντα είχε, μάλλον, στο μυαλό του ο επιτήδειος που την πλησίασε, ο οποίος, εκ των φαινομένων, είχε σκοπό να την παρασύρει σε ένα κύκλωμα πορνείας στην Ρωσική πόλη του Σότσι, κατά την διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως αποκαλύπτει η νεαρή δημοσιογράφος, ο μυστηριώδης άνδρας την πλησίασε αρχικά δηλώνοντας ότι δουλεύει για μεγάλη εταιρεία παραγωγής που θα καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.  Της ζήτησε να βρεθούν και να μιλήσουν, προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.  Τότε, η 33χρονη παραδέχτηκε πως βιάστηκε να τον εμπιστευτεί, αφού, αντί να αναθέσει την διαπραγμάτευση στον ατζέντη της, προτίμησε να μιλήσει η ίδια μαζί του.  Το πρότζεκτ που της παρουσίασε αλλά και το άκρως επαγγελματικό παρουσιαστικό του, έπεισαν την δημοσιογράφο ότι βρισκόταν μπροστά στην ευκαιρία της ζωής της: Θα κάλυπτε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, έχοντας την ευκαιρία να εκτοξεύσει την καριέρα της.

Κατόπιν της πρώτης συνάντησης, ο "μάνατζερ" ζήτησε από την 33χρονη να περάσει από μια τετράμηνη δοκιμή και στην συνέχεια να υπογράψει τα συμβόλαια και να ακολουθήσει την αποστολή του συνεργείου στο Σότσι.  Η Cason δέχτηκε και όλα έμοιαζαν "ονειρικά πλασμένα".  Όλα αυτά, μέχρι να πλησιάσουν οι μέρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.  Τότε, ο μάνατζερ ζήτησε από την δημοσιογράφο να βρει άλλη μια εμφανίσιμη φίλη της, προκειμένου να τον ακολουθήσει.

"Μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν θα χρειαζόταν να περάσει από καμία επαγγελματική συνέντευξη ή δοκιμασία.  Είπα σε μια φίλη μου και κάποια στιγμή της εξέφρασα την ανησυχία μου ότι κάτι δεν πάει καλά.  Γύρισε και μου είπε ότι σκεφτόταν ακριβώς το ίδιο!".

Τότε, οι δυο κοπέλες επικοινώνησαν με την εταιρεία που φερόταν να εκπροσωπούσε ο "μάνατζερ" που τις είχε προσεγγίσει.  Οι ιθύνοντες αρνήθηκαν ότι υπήρχε συνεργασία με ένα τέτοιο πρόσωπο.  Στην συνέχεια, ο ατζέντης - μαϊμού εξαφανίστηκε και η δημοσιογράφος προχώρησε σε καταγγελία στο FBI.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια, η Brittney Cason, αν και απογοητεύτηκε που η υποτιθέμενη ευκαιρία ήταν ψεύτικη, δηλώνει ανακουφισμένη, ενώ τονίζει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απευθείας συζητήσεις για επαγγελματική συνεργασία χωρίς να κατευθυνθεί από τους εκπροσώπους της.