Log in
A+ A A-

Long Island: Στην δημοσιότητα η φωτό του ενόπλου - Νεκρός ο ένας τραυματίας

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό στο Long Island για τον εντοπισμό του ενόπλου που πυροβόλησε δυο άτομα στο East Garden City.  Εξέπνευσε ο ένας τραυματίας.

Οι Αρχές δημοσιοποίησαν τα πλήρη στοιχεία και την φωτογραφία του δράστη, ο οποίος αναφέρεται ως "οπλισμένος και επικίνδυνος".  Το όνομά του είναι Sangho Kim, το χέρι του οποίου οπλίστηκε, όπως όλα δείχνουν, για λόγους που έχουν σχέση με την δουλειά του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της Savenergy, μια εταιρεία που κατασκευάζει λάμπεις και βρίσκεται στην 645 South Street.

"Ο δράστης μπήκε στο κτίριο, στο οποίο βρίσκονταν τέσσερις υπάλληλοι, και άνοιξε πυρ εναντίον του ιδιοκτήτη και ενός εργαζόμενο.  Το κίνητρο φαίνεται πως ήταν επαγγελματικό και ότι υπήρχε μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτόν και την εταιρεία στην οποία επιτέθηκε", αναφέρει η Αστυνομία.

Ο δεύτερος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται και εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ενώ περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητα των θυμάτων δεν δόθηκαν ακόμα στην δημοσιότητα.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη (ένα λευκό Honda Pilot) είναι FMA 3648