Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

"Ο απαγωγέας με βίαζε κάθε μέρα"

Στα 14 χρόνια της έζησε εφιαλτικές στιγμές, καθώς έπεσε θύμα απαγωγής από ένα αδίστακτο ζευγάρι στο Σολτ Λέηκ Σίτυ. Η υπόθεσή της είχε γίνει πρώτο θέμα τα δελτία ειδήσεων ενώ, ένα μήνα μετά την απελευθέρωσή της, επισκέφθηκε ακόμη και τον Λευκό Οίκο με τους γονείς της. Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Σμαρτ, η οποία θυμήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στο NBC.


«Για την γυναίκα ήμουν σκλάβα. Ο άνδρας με μεταχειριζόταν σαν αντικείμενο», αναφέρει η Σμαρτ, 25 ετών σήμερα, μιλώντας στην δημοσιογράφο Meredith Vieira.

Η Ελίζαμπεθ Σμαρτ είχε απαχθεί από τον Μπράιαν Ντέβιντ Μίτσελ στις 5 Ιουνίου 2002, όταν εισέβαλε στο δωμάτιό της και την απήγαγε, απειλώντας την με μαχαίρι. Όπως εξιστορεί, κάθε μέρα έπεφτε θύμα βιασμού ενώ ήταν μονίμως δεμένη. Ο απαγωγέας την κράτησε όμηρο επί εννέα μήνες, μέχρι να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

«Ήμουν 14 ετών και με άρπαξαν από την οικογένεια, τους φίλους μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Με βίαζαν κάθε μέρα, δεν ήξερα αν θα μπορούσα μετά να φάω και να πιο ξανά. Και ήμουν δεμένη σε ένα δέντρο. Δεν ένοιωθα άνθρωπος. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για να ζήσει ένα παιδί από όλα αυτά», αναφέρει η Σμαρτ.

Η συνέντευξη της 25χρονης κοπέλας θα μεταδοθεί από το NBC στις 7 Οκτωβρίου.