Log in
A+ A A-

Η οικογένεια της γυναίκας που σκοτώθηκε στον Λευκό Οίκο ζητά απαντήσεις

Από το Μπρούκλυν καταγόταν η 34χρονη οδηγός η οποία προκάλεσε την κινητοποιίηση της Αστυνομίας στον Λευκό Οίκο, για να τραυματιστεί, τελικώς, θανάσιμα μετά από πυροβολισμό αστυνομικού.

Πρόκειται για την 34χρονη Miriam Carey, η οποία, τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στο Stamford του Connecticut.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα, η Carey εργαζόταν σε οδοντιατρείο στην περιοχή του Hamden.  Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, η συμπεριφορά της, ειδικά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, δεν ήταν φυσιολογική και παρέπεμπε σε άτομο με ψυχολογικά προβλήματα. 

Η Αστυνομία πραγματοποίησε εξονυχιστική έρευνα μέσα στο σπίτι της, παρόλα αυτά όμως δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να την συνδέει με την τρομοκρατία.  Έτσι, προκύπτει ότι η 34χρονη ενήργησε μόνη της, με το περιστατικό να λαμβάνει, έπειτα από λίγο, τραγικό τέλος, αφού η ίδια έπεσε νεκρή από τις σφαίρες Μυστικού Πράκτορα.

Σε κάθε περίπτωση, ο θάνατος της Carey έχει προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειάς της, που αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις από την Αστυνομία για τις συνθήκες υπό τις οποίες πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

"Εσείς πώς θα νοιώθατε τώρα;  Δεν θα αναρωτιόσασταν πώς έγιναν όλα;  Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε και αυτό ζητάει η οικογένεια να διερευνηθεί", ανέφερε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ένας εκπρόσωπος της οικογένειας.

Media