Log in
A+ A A-

Αντιδρούν οι συγγενείς της γυναίκας που σκότωσαν αστυνομικοί στην Ουάσιγκτον

Αποφασισμένοι να κάνουν έρευνα σε βάθος και, ενδεχομένως, να κινηθούν νομικά, δηλώνουν οι συγγενείς της γυναίκας που πυροβολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο, μετά από σύντομη καταδίωξη, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ειδικότερα, τα μέλη της οικογένειας της Μίριαμ Κάρεϋ παραδέχονται ότι η εκλιπούσα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, παρόλα αυτά όμως θεωρούν ότι ήταν ακίνδυνη και δεν συνέτρεχε αληθινός λόγος να πυροβοληθεί.  Για αυτόν τον ισχυρισμό, προβάλουν το επιχείρημα ότι, αν και προκάλεσε αναταραχή, δεν είχε όπλο στην κατοχή της.

"Δεν ξέρουμε γιατί η Μίριαμ πήγε στο DC και αν για να κάνει αυτήν την βόλτα έπαιξε ρόλο η κατάθλιψη.  Δεν γνωρίζουμε τι είχε στο μυαλό της εκείνη την στιγμή.  Όμως, δεν πυροβόλησε, αφού δεν είχε όπλο.  Άρα, έχουμε πολλές απορίες, ως οικογένεια, για το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ζωντανή", ανέφερε η αδερφή της Μίριαμ, Βαλέρια Κάρεϋ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης της Κάρεϋ είχε αποκλειστεί το Καπιτώλιο, ενώ, λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι είχε μαζί το δίχρονο κοριτσάκι της.