Log in
A+ A A-

Στον ΣΚΑΪ οι δηλώσεις της Λετίσια Τζέιμς στο New Greek TV για το μεταναστευτικό

Την ενημερωτική εκπομπή "Τώρα" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ απασχόλησε η δήλωση της Συνηγόρου του Πολίτη του Δήμου Νέας Υόρκης, Λετίσια Τζέιμς, σχετικά με την Μεταναστευτική Μεταρρύθμιση και αναγκη διευκόλυνσης της πρόσβασης (και) των Ελλήνων στην αγορά εργασίας της Νέας Υόρκης και των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, στην εκπομπή της Πέμπτης, η παρουσιάστρια της εκπομπής, δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο του New Greek TV, Χριστόδουλο Αθανασάτο για το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Τζέιμς αλλά και τους τρόπους με τον οποίο ο νέος μεταναστευτικός νόμος, εφόσον θεσμοθετηθεί, θα βοηθήσει τους Έλληνες να εργαστούν στις ΗΠΑ, με δεδομένη τόσο την οικονομική κρίση στην Ελλάδα όσο και την δυσκολία εξασφάλισης άδειας εργασίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Λετίσια Τζέιμς είχε μιλήσει στο New Greek TV κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο Φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου Φλάσινγκ, όπου εξέφρασε την γενικότερη εκτίμησή της στους Έλληνες της Διασποράς και τον τρόπο με τον οποίο τηρούν τις παραδόσεις.