Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Είδαν το ντέρμπυ με τον Σωκράτη Κόκκαλη

  • Written by 

Πιστός στο ραντεβού του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο, κάθισε μαζί τους και παρακολούθησε το ντέρμπυ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Λόγω και της ημέρας (Κυριακή) ο Σύνδεσμος είχε σαφώς μεγαλύτερη προσέλευση σε σχέση με την Τετάρτη, όταν ο κ. Κόκκαλης είχε δώσει ξανά το "παρών" για τον αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους. Παρόλα αυτά, δεν ενοχλήθηκε από την εκτεταμένη παρουσία των φιλάθλων, αλλά κάθισε ανάμεσά τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως, για παράδειγμα, με μια απο τις λιγες γυναίκες φιλάθλους που παραβρέθηκαν για να δουν τον αγώνα.

 

Ασφαλώς, το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα χαροποίησε τον άλλοτε πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος, αυτήν την εβδομάδα, αποδείχθηκε... γουρλής για τους ομογενείς φίλους της ομάδας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, "προεδρικές" αφίξεις αναμένει αυτήν την εβδομάδα και ο Σύνδεσμος του Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης (Panatha USA), καθώς θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός, με προσκεκλημένους τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.