Log in
A+ A A-

Δείτε βίντεο: Ο Μουρίνιο της Ινδίας είναι... Έλληνας!

Στην Ελλάδα μπορεί να μην τον γνωρίζουν, στην Ινδία όμως έχουν βρει στο πρόσωπό τους τον δικό τους... Μουρίνιο!  Ο λόγος για τον 33χρονο Ελληνοαυστραλό Άρθουρ Πάπας, ο οποίος θεωρείται, αυτήν την στιγμή, το μεγαλύτερο όνομα προπονητή ποδοσφαίρου στην Ινδία, αλλά και ολόκληρη την Ασία!

Ο 'Αρθουρ Πάπας ξεκίνησε την καριέρα του από την Αυστραλία όπου γεννήθηκε.  Ως προπονητής διακρίθηκε στην ελληνική ομάδα του Όκλι και στη συνέχεια αφού θήτευσε ως βοηθός προπονητής στην U-17 ομάδα της Αυστραλίας, αλλά και στους Νιούκαστλ Τζετς πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία.  Εκεί ανέλαβε την Ολυμπιακή ομάδα, στη συνέχεια τη Ντέμπο (Α΄ Ινδίας) με την οποία έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα και σήμερα θεωρείται από τα πρώτα ονόματα της Ινδίας.

Παρά το γεγονός ότι η Ινδία δεν είναι ούτε κατά διάνοια... ποδοσφαιρομάνα, δεν θα πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι πρόκειται για την δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.  Βέβαια, οι προθέσεις του Πάπας για την συνέχεια της καριέρας του είναι άγνωστες, αν και δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει εκφράσει την επιθυμία να εργαστεί σε ελληνική ομάδα.

Δείτε ρεπορτάζ με τον Άρθουρ Πάπας.

Media