Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Η Αρετή Κετιμέ συναντά τους Έλληνες της Διασποράς

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον απόδημο ελληνισμό των ΗΠΑ και να τον φέρει σε επαφή με το παραδοσιακό ύφος του μουσικού ρεπερτορίου της έχει η νεαρή Ελληνίδα ερμηνεύτρια και μουσικός, Αρετή Κετιμέ, η οποία θα πραγματοποιήσει έξι συνολικά εμφανίσεις σε διάφορες σημαντικές κοιτίδες της ελληνικής ομογένειας.

Ειδικότερα, η Αρετή Κετιμέ θα εμφανιστεί στο Νιου Τζέρσεϋ (Rutgers Nicholas Music Center - Σάββατο 30/5), Βαλτιμόρη (Greek Town Square Community - Κυριακή, 31/5), Νέα Υόρκη (Lefrak Concert Hall @ Queens College - Παρασκευή 05/06), Βοστώνη (Maliotis Cultural Center - Σάββατο 06/06), και Κονέκτικατ (St. Barbara's Community Center - Κυριακή 07/06), ενώ στις 17 Μαϊου τραγούδησε στο Φεστιβάλ Λαογραφίας του Μόντρεαλ.

"Για εμάς είναι η πρώτη μεγάλη περιοδεία στις ΗΠΑ και ελπίζουμε να αρέσει στον κόσμο και να το ευχαριστηθεί όσο εμείς.", ανέφερε μεταξύ άλλων η Αρετή Κετιμέ, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο New Greek TV.

To επονομαζόμενο κάποτε και ως "παιδί θαύμα" - αφού έκανε ντεμπούτο στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα σε ηλικία μόλις 13 ετών - πλαισιώνεται καλλιτεχνικά από τους αδερφούς Γρηγόρη και Πέτρο Παπαεμανουήλ, οι οποίοι είναι ιεροψάλτες, αλλά τους αρέσει να προσεγγίζουν και άλλα είδη.  Μαζί τους, ο μουσικός Μανώλης Κόττορος από το Αγαθονήσι, ενώ την μουσική διεύθυνση των συναυλιών θα έχει ο μαέστρος Αχιλλέας Ουάστορ.

Πρόσφατα, η Αρετή Κετιμέ κυκλοφόρησε τη νέα μουσική δουλειά της, σε συνεργασία με τον DJ Shante.

Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά εισιτηρίων κάντε κλικ εδώ.