Logo
Print this page

Νέα Υόρκη - Σύνδεσμος Ολυμπιακού: Έρχεται... ο Τσουκαλάς

Ο γνωστός οπαδός - παρουσιαστής, Τάκης Τσουκαλάς, θα είναι ο "πόλος έλξης" στην φετινή χοροεσπερίδα του Συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου, Θεόδωρου Μενή, για να δώσει το παρών στο καθιερωμένο γλέντι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο Τάκης Τσουκαλάς θα συνοδεύεται από τους συμπαρουσιαστές του, Άκη και Μανώλη, οι οποίοι επίσης είναι δημοφιλή πρόσωπα στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο Τάκης Τσουκαλάς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό - ακόμη και στο μη εξοικειωμένο με τα αθλητικά δρώμενα - μέσω των οπαδικών εκπομπών που παρουσιάζει στην τηλεόραση εδώ και κάτι παραπάνω από μια 15ετία.  Πρόκειται για τον "εμπνευστή" της παροιμιώδους ατάκας "Άντε Γεια", που έγινε... σλόγκαν, και την χρησιμοποιεί κατά κόρον για να εκδηλώσει την δυσαρέσκειά του για κάποιον τηλεθεατή που παρεμβαίνει τηλεφωνικά και τον εκνευρίζει με τα λεγόμενά του, ο οποίος, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι οπαδός άλλης ομάδας.

Στην χοροεσπερίδα του Συνδέσμου του Ολυμπιακού, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα εκτεθούν τα τρόπαια του Συλλόγου, τα οποία οι ομογενείς φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφίσουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στο ρεστοράν "Μπρούσκο" (42 Street - 34 Avenue στην Αστόρια) και η τιμή ορίστηκε στα 75 δολάρια με φαγητό.  Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο (347)538-2681, ενώ θα ακολουθήσει και γλέντι με ζωντανή μουσική.

Παρών θα είναι, όπως κάθε χρόνο, ο δημοσιογράφος του Action24, Φώτης Ρουμελιώτης.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design