Log in
A+ A A-

Η ομογενής Dina Titus θέτει νέα υποψηφιότητα για το Κογκρέσο

Μαζικό κάλεσμα στην ομογένεια για στήριξη της υποψηφιότητας της ελληνοαμερικανίδας Dina Titus, προκειμένου να επανεκλεγεί στην αιρετή θέση της στο Κογκρέσσο, εξέδωσε μια ομάδα επίλεκτων Ελληνοαμερικανίδων γυναικών, που ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλευρό της.

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται το γεγονός ότι η Dina Titus είναι η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος στο Κογκρέσο με ιδιαίτερα έντονη παρουσία, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να στηριχθεί από Έλληνες αλλά και φιλέλληνες, τόσο λόγω της καταγωγής της όσο και της πολιτικής της δραστηριότητας.

Παράλληλα, αναφέρεται πως η Dina Titus έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των σημαντικότερων εθνικών θεμάτων, όπως είναι το Κυπριακό, το Μακεδονικό και η διαφύλακη της λειτουργίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη.

Για τον σκοπό αυτό, έχει ξεκινήσει συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η προεκλογική της καμπάνια, με στόχο να μαζευτούν τουλάχιστον 25.000 δολάρια τις επόμενες 30 ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την σελίδα https://services.myngp.com/ngponlineservices/Event.aspx?Y=FrZ0S4jyDpXUW%2bILfipWmSgzZSHBjDUXxSGmGPOb4fUcm4yEoaWQZA%3d%3d

http://dinatitus.com/hellenic-leadership