Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Αλαφούζος - Ζιλμπέρτο σε εκδήλωση της Panatha USA

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να προωθήσουν το πρότζεκτ αυτοχρηματοδότησης της ανακατασκευής της "Λεωφόρου" στους ομογενείς φίλους της ομάδας.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι ο κύριος ομιλητής σε κλειστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "4 Points By Sheratton", ιδιοκτησίας του ομογενή επιχειρηματία, Μιχάλη Ψαρρού.

Στόχος του κ. Αλαφούζου είναι όχι μόνο η προσέλκυση κεφαλαίων από εύπορους ομογενείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά και η συμμετοχή στο πρότζεκτ όσων περισσότερων φίλων της ομάδας από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ασφαλώς, η παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τα μέλη της Panatha USA, αφού, εκτός από τη νέα ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό, είναι και μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα παγκοσμίου βεληνεκούς.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη εκπομπή του ΣΚΑΪ για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, διάρκειας τριών ωρών, προβλήθηκε και ρεπορτάζ από τα γραφεία Panatha USA, όπου οι διοικητικοί επικεφαλής εξέφραζαν την πεποίθηση ότι τα περισσότερα από 300 μέλη τους θα ενισχύσουν αποφασιστικά την προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού.