Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Σε ελληνικό μαγαζί εργαζόταν η 30χρονη που δολοφονήθηκε

Σοκ και οδύνη στην ελληνοαμερικανική νεολαία του Κουίνς - και όχι μόνο - προκάλεσε το τραγικό τέλος της 30χρονης Καρίνα Βετράνο, η οποία βρέθηκε νεκρή την Τρίτη στην περιοχή του Howard Beach, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν άγρια δολοφονία.

Ειδικότερα, η αδικοχαμένη Κατρίνα εργαζόταν στο νυχτερινό μαγαζί "Central Lounge", ελληνο-κυπριακής ιδιοκτησίας, το οποίο προσελκύει ένα μεγάλο κομμάτι των ομογενών που επιλέγουν την Αστόρια για τη νυχτερινή διασκέδασή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου της, υπήρξαν Ελληνοαμερικανοί χρήστες του Facebook που αναδημοσίευσαν φωτογραφίες μαζί της, καθώς επρόκειτο για ένα πρόσωπο δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου της Καρίνα, αφού, εκτός από το δεδομένο της φονικής ενέργειας, υπάρχουν αδιάσειστες ενδείξεις πως είχε προηγηθεί επίθεση σεξουαλικού περιεχομένου.  Όλα αυτά, την στιγμή που η 30χρονη απλώς βγήκε για τζόγκινγκ στην γειτονιά της, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ασφαλώς ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στο σπίτι της.

Συνάδελφοι, συγγγενείς και φίλοι άναψαν κεριά και προσευχήθηκαν στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη κοπέλα.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design