Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων απέκτησαν τηλεοπτικό βήμα (Video)

Τέσσερεις διαφορετικές ομάδες, τέσσερεις διαφορετικές εκπομπές, στο ίδιο κανάλι.  Το New Greek TV έδωσε, για πρώτη φορά, τηλεοπτικό βήμα στην αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση για τους Συνδέσμους Φιλάθλων των ελληνικών ομάδων στη Νέα Υόρκη (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) θεσπίζοντας ειδική εβδομαδιαία ζώνη (Τετάρτη 9:30 μμ), στην οποία εναλλάσονται διαδοχικά.

Η πρώτη εκπομπή σε χρονολογική σειρά είναι συμπαραγωγή με το "Olympiakos Fan Club New York", με τίτλο "Η Ώρα του Θρύλου".  Μόνιμος παρουσιαστής είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θεόδωρος (Τέρυ) Μενής, ο οποίος αναλύει την επικαιρότητα του Ολυμπιακού με τους προσκεκλημένους του, οι οποίοι είναι είτε μέλη του Συλλόγου, είτε γνωστοί ομογενείς Ολυμπιακοί είτε πρόσωπα συνδεδεμένα με την ομάδα που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Η πρεμιέρα της "Ώρας του Θρύλου" πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου, με προσκεκλημένους τους παλαίμαχους Παναγιώτη Κελεσίδη και Χρήστο Καλτσά, οι οποίοι βρίσκονταν στις ΗΠΑ με αφορμή την χοροεσπερίδα του Συλλόγου.

Κάθε δεύτερη Τετάρτη, σειρά παίρνει ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού, "Panatha USA", με τον ιδρυτή του, Νίκο Μπάρδη, κεντρικό παρουσιαστή, και συμπαρουσιαστές τον πρόεδρο Βλάση Αναστασίου και το μέλος, Δημήτρη Μπουγιούκο.

Η "πρώτη" της "Panatha USA" προβλήθηκε στις 9 Νοεμβρίου, στον απόηχο του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.

Την τρίτη Τετάρτη, είναι η σειρά του Συνδέσμου της ΑΕΚ, με την εκπομπή "ΑΕΚ και στην Αμερική".  Ο αντιπρόεδρος Παντελής Καραγιώργης συντονίζει την συζήτηση, με συμπαρουσιαστή το μέλος του Συλλόγου, Λεωνίδα Γελαλή, ελληνοαμερικανό φίλο της "Ένωσης" που κατάγεται από την Λάρισα.

"Last but not least" στο ξεκίνημα η εκπομπή "ΠΑΟΚ Παντού", που προβλήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Τετάρτη (23/11), απευθυνόμενη στους πολυπληθείς φίλους του "Δικεφάλου του Βορρά" στην Αμερική.  Κεντρικός παρουσιαστής είναι το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Κωνσταντίνος Ευκαρπίδης, και συμπαρουσιάστρια η Ολυμπία Ιγνατιάδη, η οποία είναι κόρη του αείμνηστου ιδρυτή του Συλλόγου, Σάκη Ιγνατιάδη.  

Σε κάθε εκπομπή θα εναλλάσεται και ένα τρίτο πρόσωπο, προερχόμενο από τον Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

Οι εκπομπές "ανεβαίνουν" στον διαδικτυακό λογαριασμό του New Greek TV στο youtube, αμέσως μετά την τηλεοπτική προβολή τους.

Υπενθυμίζεται ότι το New Greek TV εκπέμπει σε 24ωρη βάση μέσω της Time Warner (Channel 1600), της RCN (Channel 523) και στον Καναδά από την Bell Fibe (Channel 652)