Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Μετανιωμένος ο δολοφόνος του Οικονομίδη

Ευθύνες στην κοπέλα του και τον ψευδή ισχυρισμό της περί βιασμού απέδωσε ο προφυλακισμένος για την δολοφονία του Ελληνοαμερικανού Μάνου Οικονομίδη, Κρίστοφερ Μεμπρίνο, την αποτρόπαια πράξη του, που κόστισε την ζωή του 20χρονου ομογενή.
 
«Κατέστρεψα τη ζωή μου για ένα καταραμένο ψέμα. Η ζωή μου τελείωσε για ένα ψέμα», δήλωσε ο Μεμπρίνο στην εφημερίδα "New York Daily News".
 
Όπως είναι γνωστό, ο Μεμπρίνο, με την συνδρομή δυο φίλων του, επιτέθηκε στον Οικονομίδη λίγη ώρα μετά την τριπλή σεξουαλική περίπτυξη, στην οποία συμμετείχε και η κοπέλα του, λόγω του ότι εκείνη κατηγόρησε τον Οικονομίδη ότι την βίασε.  Την ακριβή διάσταση των γεγονότων που προηγήθηκαν την έμαθε ήδη έγκλειστος στις φυλακές του Rikers Island, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσει ότι αφαίρεσε μια ζωή και κατέστρεψε την δική του για ένα... ψέμα.
 
Από την άλλη πλευρά, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει την θέση του, ο Μεμπρίνο αναφέρει πως ο Οικονομίδης αντιστάθηκε και πως τα θανατηφόρα χτυπήματα ήταν προϊόν αυτοάμυνας - αντεπίθεσης.  Κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση.
 
Η σορός του Μάνου Οικονομίδη την  Δευτέρα από τις 4-8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών John G. Litras (Μπρούκλιν), , ενώ  την Τρίτη από τις 4-9 μ.μ. θα εκτεθεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Μαρίνης, επίσης στο Μπρούκλιν.
 
Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, επίσης στο Μπρούκλιν.
 
 
© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design