Logo
Print this page

Νικόλ Μαλλιωτάκη: Την Τρίτη και τυπικά υποψήφια Δήμαρχος Νέας Υόρκης

Την υποψηφιότητα για την Δημαρχία της Νέας Υόρκης με την υποστήριξη του Ρεμπουπλικανικού Κόμματος θα αποδεχθεί επισήμως την προσεχή Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου η ομογενής Πολιτειακή Βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη.

Λίγες ώρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, το στέλεχος της ΑΧΕΠΑ, Λου Κάτσος, θα διοργανώσει εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης της υποψηφιότητάς της, στο Russian Tea Room. Όσοι προσέλθουν, θα ενισχύσουν την καμπάνια της κ. Μαλλιωτάκη, η οποία, όπως προβλέπει αυστηρά η κείμενη νομοθεσία, θα πρέπει να αγγίξει συγκεκριμένο ποσό προκειμένου η ίδια να μπορεί να κινηθεί ισότιμα στην προεκλογική εκστρατεία, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε τηλεοπτική αναμέτρηση με το νυν Δήμαρχο Μπιλ ντε Μπλάζιο, ο οποίος επίσης θα κερδίσει άνετα το χρίσμα από το κόμμα του.

Δημοσίευμα των New York Times εκφράστηκε με σεβασμό στην υποψηφιότητα της κ, Μαλλιωτάκη, ενώ κάλεσε τον Μπιλ ντε Μπλάζιο να αναμετρηθεί τηλεοπτικά μαζί της, ακόμη κι αν η ίδια δεν συγκεντρώσει τα προβλεπόμενα ποσά.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design