Log in
A+ A A-

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη αποδέχεται το χρίσμα της υποψηφίας Δημάρχου Νέας Υόρκης (VIDEO)

Το χρίσμα της υποψήφιας Δημάρχου Νέας Υόρκης από το Ρεμπουπλικανικό Κόμμα αποδέχθηκε την Τρίτη η ομογενής Πολιτεακή Βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη, ξεκινώντας και επίσημα την μάχη για τον δημαρχιακό θώκο,απέναντι στο νυν Δήμαρχο, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σε μια εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του δραστήριου ομογενή, Λου Κάτσου, η κ. Μαλλιωτάκη είχε την ευκαιρία να συγκεντρώσει ένα επιπλέον ποσό για την προεκλογική της καμπάνια, αλλά και να έρθει σε επαφή μευποστηρικτές της, οι οποίοι της ευχήθηκαν για την δύσκολη εκστρατεία που έχει μπροστά της.

Η κ. Μαλλιωτάκη τόνισε ότι δεν την πτοεί ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων στη Νέα Υόρκη, που παραδοσιακά είναι ευνοϊκότερος για τους Δημοκρατικούς, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να ταυτίζεται με τον πρόεδρο Τραμπ.

Την ίδια στιγμή, σε κομβικό σημείο βρίσκεται και η διαδικασία χρηματοδότησης της καμπάνιας της Νικόλ Μαλλιωτάκη, αφού θα πρέπει να συγκεντρώσει λίγο πάνω από 30.000 δολάρια επιπλέον, προκειμένου να έχει πρόσβαση σε ευρύτερους μηχανισμούς προβολής, αλλά και το δικαίωμα δυο αναμετρήσεων με τον Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σύμφωνα το επιτελείο της κ. Μαλλιωτάκη, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις την θέλουν 13 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τον κ. Ντε Μπλάζιο, απόσταση η οποία δεν θεωρείται απίθανο να καλυφθεί μέχρι το Νοέμβριο.