Log in
A+ A A-

Μια μέρα με τη Νικόλ Μαλλιωτάκη

Αφιέρωμα στην ομογενή υποψήφια Δήμαρχο Νέας Υόρκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη, έκανε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης News 12, ακολουθώντας την σε μια καθημερινή ημέρα της προεκλογικής της καμπάνιας.

 

Όπως τονίζεται, η κ. Μαλλιωτάκη μπαίνει στην μάχη από νωρίς το πρωί, με βασική προτεραιότητά της να έρχεται σε απευθείας επαφή με πολίτες της Νέας Υόρκης.  Μάλιστα, δίνει έμφαση σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι ηλικιωμένοι.

"Οι άνθρωποι αυτοί έχτισαν την πόλη με τους φόρους που πλήρωναν σε όλη την ζωή τους.  Έχω κι εγώ ηλικιωμένους γονείς και γνωρίζω τις ανάγκες και τις αδυναμίες τους", ανέφερε μεταξύ άλλωην.

Παράλληλα, η Νικόλ Μαλλιωτάκη τόνισε ότι εργάζεται πάνω στην εκστρατεία της τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα, σε τομείς από τον οικονομικό σχεδιασμό και την χάραξη πολιτικής στρατηγικής μέχρι και την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στο κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μαλλιωτάκη συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσό για την χρηματοδότησή της και θα συμμετάσχει κανονικά στις προβλεπόμενες τηλεοπτικές αναμετρήσεις με τον Μπιλ ντε Μπλάζιο.